Hae tästä blogista

torstai 29. marraskuuta 2012

Torstai päivitys

Tämä on varmaan viimeinen säännöllinen torstai päivitys. Loppuu nämä tunnit millä saa olla koneella ja kotona sitä konetta tulee harvoin kaivettua esille kun puhelimella voi käydä katsomassa kaikki tärkeimmät.

Viimeviikonloppuna en saanu tehtyä mitään koska oli niin paljon muuta parempaa tekemistä. Minut siis kidnapattiin ja vietiin vantaalle juhlimaan synttäreitä. Tuli siinä käytyä päivän mutka tallinnassaki :) Oli tosi hauskaa. Parhaat synttärit ja paras viikonloppu ikinä!

Nyt viikollakaan ei ole jaksanu tehä mitään valmiiksi asti. Yks kudottu lapsen pipo on kesken ja toissapäivänä aloin tekemään sillä pienimmällä harppu jutulla kaulahuivia, siitä tulee itseasiassa tosi kivan näkönen. ongelmana vaan on, että miten päättelen sen ja teenkö siihen hapsut vai teenkö siitä tuubihuivin yhdistämällä ne päät yhteen. Hankala homma =/ Pitää vissiin kysyä Jenniltä että mitä se on mieltä. Jos se vaikka osais sanoa paremmin kun se on niin muotitietoinen :D

Lähetään tänään taas pohjoiseen hakemaan Vimpaa. On ollu ihan hirveä ikävä sitä! Käsitöitä otan sen verran mukaan, että voin tehdä pari pipoa ja yhen huivin. En tosin varmaan ehdi kauheasti tehdä mitään kun pitää valmistella Kaisan ylioppilasjuhlia, jotka on siis ens keskiviikkona. Ja sitte lauantaina onki jo ekat myyjäiset. Kiirettä pitää :)

Tänään hyppytunnilla kudon sen yhen pipon valmiiksi ja teen sitä kaulahuivia. Ja vissiin pitää vielä lukea kokeeseenki jos se on tänään.

Koira jutuista pakko sanoa sen verran vielä tähän, että viikonloppuna tuli hirveä alu opettaa Vimpalle temppuja. Tottakai just silloin kun se ei ole kotona =/ Pahoin pelkään että tässä käy vielä niin, että nyt kun saan vihdoin hakea sen tänne niin sitte ei enää jaksa kiinnostaa tehä mitään sen kanssa. Pakko siis yrittää jotain tehdä.

Yritän jatkaa tätä päivitystä viikottain, mutta en lupaa mitään.

~Maryo~

1 kommentti:

  1. Ei kai sitä ole PAKKO tehä mitään. Älä ota paineita. Lupaa vaan itelles että KOKEILET tehä sen kans jotaki temppuja, ei ole pakko onnistua niissä. Kyllä se motivaatio sieltä vielä löytyy, pieniä askelia niin tulee niitä onnistumisiaki :)

    VastaaPoista