Hae tästä blogista

torstai 8. marraskuuta 2012

Taas torstai

Edellisen viikonlopun saippua sunnitelmat ei toteutunu, mutta ehkä me nyt sitte saadaan sitäkin tehtyä. Myyjäiset lähestyy kauheaa vauhtia ja tuntuu etten saa mitään valmiiksi ajoissa. Pipotehdas on toistaiseksi siirtyny äitin vastuulle, ja tarkoitus olis tehdä muutama kissapipo oikeasti kutomalla.
Viikonloppuna kävin ostamassa 5 kerää lankaa pipoja varten. Hirveästi tulee kuluja näihin lanka ostoksiin. (Onneksi alennuksesta löytyy aika hyvin lankoja) Pitää toivoa, että saan myytyä niitä pipoja, että vähän kattais kuluja...

Tämän torstain operaatio on edelleen äitin lapaset. Toivon, että saisin ne nyt valmiiksi. Viikonlpuksi taidan ottaa niitä kissapipoja projekteiksi. Hyvä sanoa, että otan useammanki kun en luultavasti ehdi tehdä kuin ehkä sen yhden.

Tänään tai huomenna meinaan leipoa anopille jotain :)

Tässä pika päivitys. Palataan ens viikolla asiaan :)

~Maryo~

3 kommenttia:

  1. Sinun pitää tehä vähemmän noita "hyväntekeväisyysjuttuja" nyt ja enemmän myytäviä juttuja (tarkotan siis noita äitin lapasia ja anopin leipomuksia) niin ehit ;) Meinaatko huovuttaa kissapipoihin korviin semmoset kolmiot vai teheks samanlaisia ku minkä teit mulle silloin joskus?

    VastaaPoista
  2. Tiedän... Mutta kun mie tykkään hyväntekeväisyydestä :)
    En vielä tiedä teenkö niitä kolmioita, vai teenkö siihen johonki jonku kukan tms. Yritän nyt tehdä pyöröpuikoilla sitä pipoa. Saa nähä miten onnistuu :)

    VastaaPoista
  3. Hahaa,anopista pitää kyllä pitää huoli ja tietty äidistäkin.. Vähän olen sulle keksinyt taas paketoimista.. (http://kaikenlaistaharrastelua.blogspot.fi/)

    VastaaPoista