Hae tästä blogista

torstai 1. marraskuuta 2012

Torstai päivitys :)

Syyslomalla sain tosi paljon aikaseksi. Sain sen ponchon valmiiksi! Ei siihen onneksi menny kun 2 vuotta :D Ja tein myös 6 pipoa. Ja anopin kans tehtiin kynttilöitä :) Eli aika paljon kaikkea tuli tehtyä.
Niin ja tehin mie myös 4 sellaista koriste kaulapantaa. Päätin siis lähteä joulumyyjäisiin ja pitää sinne tehdä jotain myytävää, siksi teen niin paljon kaikkea :)

Tänään hyppytuntien projektina on lapaset koukkuamalla. Tällä kertaa teen molemmat yhtäaikaa että niistä tulee samankokoiset :)

Eilen illalla leivoin sitruuna-omar muffinsseja, oli ihan hyviä vaikka aika makeita. Suosittelen kokeilemaan :)

Kummitäti pyysi kirjoittamaan tänne sen ponchon ohjeen, mutta mulla ei ole sitä nyt matkassa, eli en voi sitä nyt kirjoittaa, ja sisko pyysi niiden leipätikkujen ohjeen, ja kuviaki olis pitäny jo laittaa... Vissiin se on pakko joku päivä istua kotia koneen ääreen ja kirjoittaa ne ohjeet ja ladata kuvat. Tavoite ens viikolle :) Saatetaan siis tänään lähteä jo pohjoiseen siksi vasta ens viikolla yritän kirjottaa ne. Viikonloppuna olis siis tarkoitus tehdä anopin kans lisää kynttilöitä :)

Siinä tais olla tärkeimmät. Hartiahuivi on vielä kesken ja eilisen siivaous prosessin aikana löyty aika monta muutakin työtä joka on jääny kesken. Ehkä ne joskus valmistuis...

Ens viikolla yritän saada ne ohjeet tänne :)

~Maryo~

2 kommenttia:

  1. Mieki tein niitä muffinseja, tosin vuoat tuli liian täyteen eikä sitä kuorrutetta mahtunu siihen kovin hyvin. Harmitti kyllä. Tästä syystä niistä taas ei tullu mitenkään supermakeita vaan oikeastaan aika sopivia :) Ehottomasti kaipailisin kuvia valmiista töistä ;)

    VastaaPoista
  2. Täällä taas :) Tulin vielä ihan erikseen mainittemaan että mieki tein näpertelyblogin johon koitan kerätä noita omia aikaansaannoksia. Käy kattelemassa (vaikka ei siellä paljon mitään olekaan) :) --> http://aloittelijantekeleita.blogspot.fi/

    VastaaPoista