Hae tästä blogista

torstai 15. marraskuuta 2012

Motivaatio hukassa...

En saanu sitte eilen tehtyä niitä peukaloita lapasiin. En jaksanu eilen tehä mitään. Meinaa vähän flunssaa tulla. Otin ne sitte tänään mukaan, että jos hyppärillä sais tehtyä. Otin myös tarvikkeet pipon tekoa varten. Saa nähä kumpaa sitte tehen. Välillä meinaa taas tuntua siltä, että mikään ei valmistu.

Pari päivää sitten mietin, että olis kiva tehdä kaikki joululahjat itte, mutta siinä tulee ongelma että mitä tekee kellekki. Villasukat olis hyvä joululahja, mutta en jaksa kutoa niin montaa sukkaa. (Enkä ees oikeasti osaa tehä niitä.) Tyydyin siis siihen, että teen ehkä ens vuoden jouluksi jotain ite. Neki pitää varmaan alottaa alkuvuodesta, että ehin saada ne valmiiksi :) Muutama idea on siis jo valmiina. Pitäis oikeasti tehä kaikkia käsitöitä enemmän jos haluaa oikeasti myydäkki niitä, eikä vaan tehä lahjaksi kaikkia.

Jos jollaki on muuten ideoita mitä jämälangoista voi tehdä, niin otan ehdotuksia mielelläni vastaa. Alkaa oikeasti joka paikka olemaan pikkuhiljaa täynnä pikkusia lankakeriä.

Yritetään nyt saada jotain kuitenki aikaseksi. Päivitän taas ensviikolla :)

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Minä haaveilen vielä joskus tekeväni jämälangoista dominoneuletekniikalla jotakin...mutta ensin täytyy yrittää tehdä pipo (aloitettu), kaulaliina ja ponzo valmiiksi!

    Älä huoli, motivaation puutteessa on se hyvä puoli, että se menee ohi!

    Eulaalia

    VastaaPoista
  2. Se vois kyllä olla hyvä idea. Pitää alkaa suunnittelemaan :)
    Kiitos ideasta.

    VastaaPoista