Hae tästä blogista

maanantai 29. elokuuta 2016

Tiikeriä ja raitaa

Monesti olen miettiny että ostaisisin Novitan Viidakko lankaa tiikeri kuvioisena, mutta jostain syystä en sitä koskaan ostanu. Nyt se oli kuitenki tokmannilla alennuksessa ja päätin ostaa sitä yhen kerän. Lanka tuntu hirveän karhealta ja oli siinä joku outo hajuki, mutta sain siitä sukat kuitekki tehtyä vaikka hitaasti tuntu etenevän. Ekaa kertaa en tehny koko vartta joustin neuleena vaan tein vaan lyhyen resorin mustalla ja sitte vaan ainaoikeaa. Pääsi paljon paremmin oikeuksiinsa nuo  raidat tällä tavoin. Yllättävän hyvin tuntu myös pysyvän jalassa tämän malliset sukat. Miksihän en ole aiemmin tehny tämmösiä? Poika luuli koko ajan että teen sukkia sille ja tuli muka kokeilemaan valmiita sukkia. Pitää varmaan jämälangoista kutoa sille omat tiikeri sukat. Toivottavasti lanka riittää.

Tämmöset niistä sitte tuli. Vähän harmittaa, että kuvio on erilainen, mutta ei se haittaa. Enkä jaksasnu alkaa kuvaamaan mitenkään hienosti. Näille ei vielä ole mitään osoitetta, mutta eiköhän ne joskus jonku varpaita pääse lämmittämään. :)

Tämmöset sukat on nyt tulossa puikoilla. Novitan Raitaa. Näistä tulee kans ihan perinteiset sukat eli joustinta koko varsi. Kokeilin myös kutoa vartta niin että silmukat oli kolmella puikolla, kuten kuvasta näkyy, mutta se ei oikein toiminu minun nakkisormilla, eli jatkan normaalisti neljällä puikolla kutomista ja toivon että valmistuu pian. :)

~Maryo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti