Hae tästä blogista

perjantai 12. elokuuta 2016

Syksy

Jotenki unohtuu aina tämä blogin päivitys. Johtuu varmaan siitä että sitä ei oikein puhelimella voi tehdä ja konetta ei vaan jaksa koskaan kaivaa esille. Menny taas koko vuosi ilman päivityksiä. En kyllä ole tainnu tehdäkkään juuri mitään valmiiksi asti. Pari työtä on vastustanu ja ne on vieny sitte motivaation kaikista uusistaki töistä. Pari suunnitelmaa on kuitenki mitä tässä vois talven aikana yrittää tehdä. Niistä toivottavasti myöhemmin lisää ;)

Sain nyt tietonetta ja kännykkää yhdessä käyttäen lisättyä muutaman kuvan siitä mitä olen saanu aikaseksi, ja mistä siis löyty kuvat.

Ompelukone suostu yhteistyöhön ja tein pojalle hernepusseja. Niillä on ollukki kiva leikkiä ja ne on myös hyvä lahjaidea tuttavien lapsille.

Ihan perus villasukat Novitan raita langasta joka löyty kaapista, jolle en keksiny mitään muuta projektia. Samasta langasta tein myös perus sukat pienelle lapselle. Niistä en ollu ottanu kuvaa. Eikä muuten pääse väri oikeuksiinsa tässä kuvassa, on siis oikeasti semmonen vaahtokarkkien värinen :D

Nämä tossut tein kun näin ohjeen jostaki. Olisko ollu että näin facesta ja ohje oli Novitalta. Muokkasin ohjetta sen verran että virkkasin keltaisella korkeamman reunan tuohon että pysyy jalassa paremmin ja nyörit että voi kiristää sopivaksi. Lankana Novitan 7-veljestä.

Yritän taa kunnostautua tässä päivittämisessä ja vois jokus laittaa vaikka projekti kuviaki eikä aina vaan valmiista töistä.

~Maryo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti