Hae tästä blogista

torstai 11. lokakuuta 2012

Inspiraatioita ja ostoksia :)


Päätin pistää sen hanskan tekemmisen syrjään kun meinaa kaikki inspiraatio ja hermo mennä siihen että yritän tehdä niistä saman kokosia, ja se jos mikä syö inspiraatiota kun se ei onnistu. Eli siirryn seuraaviin projekteihin. Jouluksi suunnittelin tekeväni muutamalle koiralle ja kissalle koristepannat. Eilen tein ensimmäisen pannan ja siitä tuli tosi hyvä. Kulkunen vain puuttuu jotta se olis täydellinen. Ja muitakin ideoita on tullu :)

Eilen kävin käsityökaupassa etsimässä nappeja niihin pantoihin, ei tosin löytyny sellaisia nappeja kuin haluan, mutta muuta kyllä. Ostin sellaisen tosi hienon napin joka on tehty kookoksesta ja suunnittelin tekeväni hartiahuivin joka kiinnitetään sillä napilla, ja tietenki piti ostaa siihen huiviin lankaa joka oli 500g kerä :) Siellä olis ollu kyllä kaikkea muutakin ihanaa, mutta jätin jotain ostettavaa seuraavaanki kertaan :)

Sitte etittiin kulkusia tiimarista. Ei löytyny. Mentiin cittariin ja etitiin sieltä aluksi askartelu ostastolta ja sitte lanka osastolata. Se oli virhe. Siellä oli nimittäin aivan ihanaa sinistä lankaa! Sitä ostettiin 2 kerää ja vielä 1 kerä valkoista. Niistä tulee kintaat. Jotka tällä kertaa teen yhtäaikaa että niistä tulee samankokoset.

Tänään on taas parin tunnin hyppäri ja käytän sen ajan käsitöiden tekemiseen. Tällä kertaa jatkan sitä ponchoa mitä olen kutonu viimiset 2 vuotta. Ehkä sen kohta sais jopa valmiiksi. Niin ja tänään se luokkakaveri jota viimeviikolla kaipailin on koulussa, joten marttakerho voi alkaa :)

Yritän laittaa kuvia jossain vaiheessa :)

~Maryo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti