Hae tästä blogista

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Vaihteeksi valmiita

E:lle kudoin junasukat Novitan merinovilla langasta. Tykkään tästä mallista ja pysyy hyvin vauvalla jalassa. Nämä on kyllä jääny jo vähän pieneksi kun kasvaa niin kovaa vauhtia.

Sisko tilasi polvisukat. Lankana 7-veljestä viininpunainen ja 7-veljestä Polaris (aamurusko jos oikein muistan) Tämä työn helppous yllätti positiivisesti. Työ valmistu hetkessä kun oli niin mukava tehä. Taidan seuraavaksi tehä itellekki tämmöset. :)

Osallistuin Suomi 100-vuotta villasukat veteraaneille projektiin. Enempää sukkia en ehtiny kutomaan, mutta olen ylpeä näistä. Pienet sukat tein ukin muistolle ja vien ne haudalle itsenäisyyspäivänä.

Tässä on sukat vyötettynä. Oli ilo ja kunnia osallistua tähän ja osoittaa näin kiitollisuutta sotiemme veteraaneille.

Toinen sisko tilasi palmikkosukat. Niitä en ollu aiemmin tehny vaikka tiesin kyllä miten ne tehdään. Tein nilkkasukat harjoitukseksi, mikä oli tosi hyvä idea koska huomasin muutaman jutun minkä tein oikeaan sukkaan erilailla esim. kärkikavennus.

Tässä on sitte ne valmiit oikeat sukat. Lankana 7-veljestä graniitti. Näistä tuli tosi ihanat. Väri sopi tähän malliin tosi hyvin. Nämä taitaa olla hienoimmat sukat mitä olen koskaan tehny. Ohje oli helppo, mutta vähän työläs ja työ eteni hitaasti kun piti kokoajan laskea kierroksia eikä voinu kutoa silloin kun pojat oli tässä.


~Maryo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti